Zonwering

Zonweringen zijn verkrijgbaar en in vele soorten en maten. Wij zijn al jarenlang de specialist in de Achterhoek in diverse uitvoeringen van zonweringen. Naast diverse kleinere merken zijn wij officieel dealer van de 'grote' merken zoals Swela, Verano en Solidux. Om u een overzicht te geven van de verschillende mogelijkheden hebben wij van de vier meest voorkomende zonweringsvormen hieronder een voorbeeld afgebeeld.

Het is wellicht overbodig om te vermelden dat deze vier vormen in diverse uitvoeringen en in een uitgebreid palet kleuren geleverd kunnen worden. Uiteraard worden al deze zonweringen door ons zelf vakkundig gemonteerd.

 

Zonweringen monteren is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken


Kiest u bij ons voor een elektrische aansluiting, dan zorgen wij ervoor dat de draden op een zo mooi mogelijke manier worden weggewerkt.


  

Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746