Insekten wering

Wansink Eibergen levert een compleet programma: voor ieder raam of deur hebben wij voor u een pasklare oplossing. Op maat gemaakt met een perfecte afsluiting voor bescherming tegen ongedierte.

Duurzaam en weerbestendig zowel voor binnen als buiten hebben wij voor u een uitstekende hor.

Uiteraard leverbaar in verschillende kleuren en maten van zowel de bekendere merken als 'Luxaflex' en 'Hamstra', tot diverse andere producenten van kwaliteitsproducten

 

Een hor monteren is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken

Het unieke aan plissé hordeuren is dat deze niet oprollen, maar mooi opvouwen. De hoogte van de ondergeleider is slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De treklijst blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig. Hierdoor kunnen zelfs kinderen de plissé hordeur eenvoudig en veilig bedienen.

Plissé hordeuren worden standaard in het kozijn geplaatst. Het bijbehorende systeem is geschikt voor ‘in de dag’ montage bij deuropeningen tot 130 cm. Bij grotere openingen raden we de dubbele plissé hordeur aan. ‘Op de dag’ montage is mogelijk via een optionele ODD-set.draaihordeurDe juiste combinatie van degelijkheid en functionele vormgeving. Een solide hordeur die beslist tegen een stootje kan.

 

In de stevige aluminium profilen zit al een schopplaat ingebouwd. Een scharnierende hordeur is links- of rechtsdraaiend te leveren. 

horraam2Voor ieder type draai-kiepraam is dit de perfecte oplossing. Vooral door de mogelijkheid van verschillende profieldieptes, alles met een elegante, slanke vormgeving.

Kant en klaar en in een handomdraai in uw draaikiepraam aan te brengen. Vanzelfsprekend is de inzethor ook zo weer uit te nemen 

hordeur2Bij rolhordeuren hebben de insecten ook geen schijn van kans. Ook bij heftige wind is de deuropening absoluut mugdicht.

De onopvallende lichtgewicht aluminium cassette zorgt voor een fraaie uitstraling en is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verder is een rolhordeur natuurlijk ook geschikt voor schuifpuien en openslaande deuren (tot maximaal 360 cm breed) . 

hordeurSerres, openslaande deuren em schuifpuien zijn bij uitstek geschikt voor een schuifhordeur. Op maat gemaakt, in uitvoeringen met enkel en dubbel schuivende delen.

De alumiunium profielen zijn fraai en onopvallend. Uiterst geschikt voor schuifpuien van grote afmetingen voor binnen en buiten. Past goed bij kozijnen van hout, aluminium of kunststof. De schuivende delen lopen geruisloos op wieltjes. Fraaie verzonken handgreepjes zorgen voor nog meer bedieningsgemak. 

horraamRaamrolhor:
Elegante vormgeving, comforatbel bedieningsgemak en unieke gaasopsluiting. Zelfs bij heftige wind of tocht blijft het gaas strak in de geleiders.

Een zachte afdichting onder aan de treklijst maakt het geheel absoluut insectendicht. De volledig gesloten aluminium cassette maakt een raamrolhor ook bij uitstek geschikt voor buiten, bijvoorbeeld bij draai-kiepramen. Een raamrolhor is tevens leverbaar voor Velux dakvensters (zie afbeelding).

Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746