PVC

PVC vloeren zijn hip en trendy en winnen dan ook steeds meer en meer terrein op traditionele laminaat-, parket- en zelfs vinylvloeren. We hebben het dan nog niet gehad over de talrijke voordelen die van dit vloertype het neusje van de zalm maken.

De PVC vloer blinkt uit in een ongekende duurzaamheid, een ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand… en dit alles tegen een uiterst zachte prijs. Bent u daarom op zoek naar een PVC vloer voor uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer overweeg dan zeker eens de aankoop van een PVC vloer. U zult er van versteld staan wat deze vloer allemaal te bieden heeft en met een aan 100% grenzende zekerheid haalt u een vloer in huis die al miljoenen mensen gelukkig heeft gemaakt.

Duik nu zelf bliksemsnel in het aanbod van PVC vloeren en ga op zoek naar de vloer van uw dromen.
De sfeervolle vloer voor uw project of woning. Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is het PVC van TFD het product voor u.
TFD combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende dessins. Deze zijn 3,0mm dik met een toplaag van 0,7mm. Deze zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

Als twee druppels water: de vloerbedekkingen van EXPONA art&design bekoren dankzij hun perfecte uiterlijk, behaald met behulp van innovatieve druk- en reliëfdruktechnieken. Licht en schaduw komen op deze vloeren op unieke wijze volledig tot hun recht.

De structuren en kleuren van deze  pvc planken en tegels leiden tot een een gemoedelijke en aangename sfeer. U zult genieten van een stijlvol en uitnodigend interieur.

Vivafloors levert hoogwaardige PVC-vloeren en PVC-vloerbedekking en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een vivafloor “een vloer voor het leven is”.

Moduleo fascineert door zijn veelzijdigheid en zijn design meerwaarde.  De modulaire tegels en planken zien er met hun levenechte textuur heel realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen. Ze laten u toe om uw eigen sfeer en exclusieve look te creëren. 

mFLOR is een toonaangevend en trendsettend merk op het gebied van vinylstroken en –tegels (ook bekend als PVC vloeren). Onder het merk vallen de collecties mFLOR, mFLORLOCK en mFLORNAVY. De toevoeging van PU BLUE achter de merknaam heeft betrekking op het ultra lage gehalte aan vluchtige organische stoffen. Hiermee behoort mFLOR tot de top van Europa binnen het vloerensegment.

Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746