Raam decoratie

Onder deze produkten vallen alle raambekledingen die aan de binnenzijde worden gemonteerd.

Deze produkten kunnen zowel een funktionele als een decoratieve waarde hebben. Men kan op speelse wijze licht en zoninval reduceren, alsmede inkijk voorkomen.

 

Raamdecoratie fabriceren en monteren is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken

De Multishades bestaan uit twee lagen stof: transparante en niet transparantie banen. Met de Multishades voor uw ramen kunt zelf uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open op elke hoogte voor het raam.

Lees meer: Multishade/ Duo-roller

Paneelgordijnen bestaan uit meerdere losse stukken stof, die d.m.v. een rail te verplaatsen zijn.
De breedte van de banen stof is hierbij zelf te bepalen. Op deze manier kunt u heel speels zelf de indeling bepalen van de stof 

Lees meer: Paneelgordijnen

Rolgordijnen zijn zowel toepasbaar voor zonwering als raamdecoratie. Het is een type zonwering dat door een eenvoudige kettingbediening te openen en te sluiten is. De rolgordijnen kunnen worden voorzien van een schulprand.

Lees meer: rolgordijnen

Vouwgordijnen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Het basis vouwgordijn is een vouwgordijn dat vlak hangt wanneer het geheel is neergelaten.

Lees meer: vouwgordijnen

De lamellen zijn in diverse materialen leverbaar waaronder stof, aluminium en hout. Aan de onderkant van de stoffen lamellen wordt een zoom in de lamel gemaakt waar een verzwaring in wordt aangebracht.

Lees meer: lamellen

Raamdecoratie fabriceren en monteren is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons.

Lees meer: gordijnen en vitrages

De plissé is een raambekleding van stof in zig-zag vorm en kenmerkt zich als elegant en decoratief.

In de meest afwijkende raam- en deurpartijen is wel een plisségordijn toe te passen.

Lees meer: plissé's

Deze vorm van zonwering is waarschijnlijk de meest flexibele raambekleding voor optimale zonwering en aangepaste lichtregeling door het traploos tuimelen van de lamellen.

Lees meer: jaloezieën

Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746