Deze vorm van zonwering is waarschijnlijk de meest flexibele raambekleding voor optimale zonwering en aangepaste lichtregeling door het traploos tuimelen van de lamellen.

In de zomer is de jaloezie zonwerend, waardoor het binnen koeler blijft en in de winter de zonnewarmte doorgelaten kan worden. Aluminium jaloezieën kunnen zo een bijdrage aan energiebesparing leveren. Een jaloezie zorgt voor een maximale verspreiding van het natuurlijk licht, terwijl hinderlijke schittering wordt voorkomen.

De aluminium jaloezieën worden toegepast in allerlei ruimten. Voor natte ruimten zijn er ook mogelijkheden. De bovenbak en onderlat worden dan van aluminium vervaardigd omdat de standaard stalen bovenbak kan roesten. De variatie in kleuren is dan beperkt. Ook voor deuren en dakramen zijn aluminium jaloezieën geschikt. Hier wordt d.m.v. zijgeleiding de jaloezie op zijn plaats gehouden.

Raamdecoratie fabriceren en monteren is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken 


Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746