De lamellen zijn in diverse materialen leverbaar waaronder stof, aluminium en hout. Aan de onderkant van de stoffen lamellen wordt een zoom in de lamel gemaakt waar een verzwaring in wordt aangebracht.

Dit is noodzakelijk daar de stof te licht is om strak en vrij te hangen. Deze verzwaringen worden meestal door een kunststofketting aan elkaar verbonden.

De functie van verticale lamellen is in principe gelijk aan die van de horizontale jaloezie maar het geheel geeft een heel andere sfeer. Verticale lamellen hebben een licht sturende werking. Verticale lamellen zijn vaak als praktische oplossing voor schuine en onregelmatig gevormde ramen toepasbaar.

Bij een situatie waarbij het raam direct naast een deur is geplaatst is er een mogelijkheid om het 2 in 1 rail systeem toe te passen. Hierbij kunnen twee verschillende lamel gordijnen van twee verschillende hoogten in één rail worden uitgevoerd.

Raamdecoratie fabriceren en monteren is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken 

Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746