De plissé is een raambekleding van stof in zig-zag vorm en kenmerkt zich als elegant en decoratief.

In de meest afwijkende raam- en deurpartijen is wel een plisségordijn toe te passen.

De collecties van de diverse fabrikanten bieden een ruime keuze in uni en dessin en verschillende kwaliteiten van transparant tot verduisterend. De gemetalliseerde kwaliteiten (dit houdt in: aan de buitenkant zilverachtig en aan de binnenkant gekleurd) houden zonlicht en warmte buiten.

Plissé gordijnen worden ook toegepast in dak- en tuimelramen. Hier wordt gebruik gemaakt van spandraden of zijgeleidingsprofielen. Ook voor lichtkoepels, lichtstraten en serredaken is een plissé een veel toepasbaar product. Daarnaast is het plissé gordijn voor hellende ramen (45°) en horizontale ramen (90°) in verschillende uitvoeringen mogelijk (schuin oplopende, meerzijdige en ronde ramen of lichtstraten). Zelfs voor de meest uitzonderlijke raampartijen is er een plisséoplossing.

Raamdecoratie fabriceren en monteren is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746