Rolluiken

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen, zijn isolerend tegen kou en warmte, zijn zon- en inkijkwerend, hebben een uitstekende geluidsisolatie en kunnen de lichtinval controleren.

De voorzet rolluiken kunnen achteraf aan de bestaande woning worden gemonteerd.

De inbouw rolluiken zijn alleen geschikt voor nieuwbouw en of renovatie.

Alle rolluiken kunnen worden geleverd met motoren voor besturingen. De nieuwste uitvoeringen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast qua automatisering en zelfs draadloos worden bediend. Met andere woorden, u bepaalt bijvoorbeeld hoe laat of bij welke zonnesterkte de rolluiken naar boven of naar beneden dienen te gaan.

 

Een rolluik monteren is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken.


 

De zon-windmeter van Somfy zorgt voor een volledige automatische loop van de zonwering. Gaat de zon schijnen als u niet thuis bent dan wordt de zonnewarmte geweerd en verkleuren de meubels niet. De meter zorgt er voor dat het zonnescherm direct uit gaat staan.

Lees meer: zon en windautomaat met afstandsbediening

Met de garagedeurmotor van Somfy opent en sluit u uw elektrische garagedeur comfortabel vanuit de auto met 1 druk op de knop van de afstandsbediening. De gevoelige obstakel herkenning in de motor voorkomt schade aan de deur of aan personen. Somfy sluit uw garage betrouwbaar, snel en stil!

Lees meer: garage roldeur

Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746