Tapijt

vloer11Tapijt is bijna overal toepasbaar en in ieder interieur gemakkelijk in te passen. De vele voordelen en gunstige eigenschappen maken tapijt tot een zachte vloerbedekking die tegemoet komt aan uiteenlopende wensen en gestelde eisen.

U komt het dan ook overal tegen; thuis, op kantoor, in de winkel of op school in de vorm van kamerbreed tapijt, karpetten, lopers of tapijttegels.

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Belangrijke voorwaarden voor wie zich fijn wil voelen. Kleuren kunnen bepalend zijn voor de sfeer die tapijt uitstraalt en zijn in staat om onze stemmingen te beinvloeden. Tapijt is dan ook in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar. Het is goed te combineren met andere onderdelen van het interieur, zoals gordijnen, lamellen, meubels en wanden.

Tapijt, laminaat, marmoleum en vinyl meten, verwerken en leggen, is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken 

Hamat BV is een toonaangevend producent van schoonloopmatten. 
Verder beschikken we over een breed assortiment deurmatten voor zowel binnen als buiten.
En kunt u bij ons terecht voor karpetten, gras- en natuurtapijt.
Kortom voor u een totaalpakket voor al uw entree voorzieningen.

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in werkelijk elke situatie. Zo kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. En zo kunt u 's avonds heerlijk genieten van uw home cinema want tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden waaronder hakken. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

Sinds 1946 produceert Béwé, tapijt van een kwalitatief hoogwaardig niveau. In de loop der jaren is Béwé Tapijt uitgegroeid tot een toonaangevende tapijtfabriek in binnen- en buitenland. Béwé Tapijt is gehuisvest in Hasselt, Overijssel, in een ruim opgezet pand waar de modernste machines het tapijt produceren. In de woning- en projectinrichtingsbranche staat Béwé Tapijt bekend om zijn degelijke en duurzame tapijten en om zijn flexibiliteit

Bonaparte en parade zijn toonaangevend op het gebied van jong en trendy wonen.

Met bonaparte en parade heb je altijd de kleur die het beste past bij jou en je interieur. De ontwerpers van bonaparte lopen voorop en voelen precies aan welke kleuren en structuren nu en in de toekomst hot zijn. En wat dit voor een interieur kan doen. Want elk tapijt heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden.

Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746