Tapijttegels

De tapijttegel is een vierkant stuk tapijt van textiel dat bestaat uit een bitumen gerelateerde drager. Aan de bovenkant van deze drager vind je de pool. Deze bestaat uit draadeinden of lussen van materialen zoals wol, kunstgaren (zoals polyamide en polypropyleen) en katoen. Tapijttegels vind je in verschillende kleuren en designs. Hierdoor kun je individuele patronen aanbrengen in de vloerbedekking wat voor een leuk en speels effect kan zorgen. Naast de woon- en slaapkamer worden tapijttegels ook gebruikt voor de keuken, werk- en badkamer. Met tapijttegels kun je ook een karpet of vloerkleed maken. Zo kun je in je vloerkleed kleuren combineren en spelen met hoog- en laagpolige tapijttegels. Tapijttegels kunnen eenvoudig en voordelig gereinigd worden. Bekende tapijttegel merken zijn Heuga, Tretford, Bewe, en het voormalige Esco wat is overgegaan in Desso.

Hamat BV is een toonaangevend producent van schoonloopmatten. 
Verder beschikken we over een breed assortiment deurmatten voor zowel binnen als buiten.
En kunt u bij ons terecht voor karpetten, gras- en natuurtapijt.
Kortom voor u een totaalpakket voor al uw entree voorzieningen.

Sinds 1946 produceert Béwé, tapijt van een kwalitatief hoogwaardig niveau. In de loop der jaren is Béwé Tapijt uitgegroeid tot een toonaangevende tapijtfabriek in binnen- en buitenland. Béwé Tapijt is gehuisvest in Hasselt, Overijssel, in een ruim opgezet pand waar de modernste machines het tapijt produceren. In de woning- en projectinrichtingsbranche staat Béwé Tapijt bekend om zijn degelijke en duurzame tapijten en om zijn flexibiliteit

Heuga is ... modulaire vloerbedekking, die je bij de keuze voor een vloer alle vrijheid geeft en niet beperkt tot slechts één kleur en textuur. Iedereen kan zich nu een mooie, unieke vloer veroorloven die bij het interieur past. Fantastische kwaliteit is nu te combineren met een geweldig palet van kleuren, patronen en texturen. Met de nieuwe collecties en kleuren is het nu meer dan ooit mogelijk om je vloer af te stemmen op de nieuwste kleurentrends op het gebied van inrichting en interieurstoffen in Europa. Toch zijn onze producten praktisch en makkelijk in gebruik gebleven. Meerdere producten zijn antimicrobieel en helpen allergische reacties op stof te verminderen. Heuga is bovendien duurzaam en komt in een recent onderzoek onder onafhankelijke deskundigen op het gebied van duurzaamheid naar voren als een van de belangrijkste merken.

Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746