Wie zoekt naar een moderne en makkelijk te onderhouden vloerbedekking komt vroeg of laat terecht bij marmoleum. Een duurzaam, comfortabel en stijlvol materiaal, verkrijgbaar in talloze variaties.

Eigenlijk is marmoleum een tijdloze vloer, die door de jaren heen steeds verder geperfectioneerd is. Samengesteld uit natuurlijk grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. Geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze, met zo min mogelijk verbruik van energie.

Marmoleum is niet alleen praktisch, het is ook een sterk decoratieve vloer. Leverbaar in vele kleuren, met het bekende marmermotief, overvloeiende kleurstippen en vlakjes, in banen, stroken of tegels.

Nieuw is de 'Marmoleum at Home' collectie, bestaande uit drie kleurgroepen: de neutrale Essentials, de warme Naturels en de uitbundige Colours.

Dus welke sfeer u ook voor ogen heeft, er is altijd wel een vloer voor u. Nu alleen nog kiezen! Kom daarvoor bij ons langs om het gratis Marmoleum Magazine af te halen.

Tapijt, laminaat, marmoleum en vinyl meten, verwerken en leggen, is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746