Vinyl

novilonVinyl is vooral geschikt voor alle ruimten waar voetwarmte, veerkracht, isolatie en praktisch onderhoud een grote rol spelen. Een bekend vinylprodukt is Novilon.

Vinyl is opgebouwd uit een verende schuimlaag en een transparante slijtlaag, versterkt met een glasvliesdrager die het produkt stabiel maakt.

Vinyl biedt kreatieve mensen alle kansen om een inspirerende basis te leggen voor unieke prestaties. Met de diverse verrassende designs en toonzettingen komponeert ook u de vloer van uw dromen: sterk, veerkrachtig, komfortabel en visueel altijd fascinerend.

Neem de proef op de som en stap eens bij ons binnen. U zult echt versteld staan van de mogelijkheden!

Tapijt, laminaat, marmoleum en vinyl meten, verwerken en leggen, is maatwerk. en... maatwerk is vakwerk.

Laat u zich eens informeren over de vele mogelijkheden, qua maten, systemen en kleuren, en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, te adviseren en eventueel een passende offerte te maken 

Ambiant vinyl is een zachte kunststof vloer. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.

Novilon vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Dat maakt Novilon een vloer die alles heeft. 

Contact gegevens

Wansink

Hondevoort 1
Eibergen 

Tel:   0545 - 471359
Mob: 0650201746