compleet naar wens

Gordijnen

Direct contact opnemen

0545 471359

Voor ieder interieur

Wansink Eibergen helpt u graag met het vinden van de perfecte gordijnen. Het aanbod is ruim, denk hierbij aan plooi- of wavegordijnen. Maar ook voor vouwgordijnen bent u hier aan het juiste adres!

In onze showroom vaan de Hondevoort 1 kunnen we u stoffen laten voelen, zien en ervaren.  We hebben meer dan 300 gordijnstalen met ieder zijn eigen kwaliteit en functie. Bovendien heeft iedere gordijnstaal een kleurenpalet waardoor het type gordijn voor ieder interieur passend is! 

Verder laten we u ook graag zien wat de mogelijkheden zijn wat betreft de verschillende plooien en modellen. Ieder zijn eigen functionaliteit en look. Gaat u voor de standaard rail? Of kiest u liever iets uit ons uitgebreide roede en rail assortiment? Tijdens uw bezoek aan de showroom bespreken we de mogelijkheden, en die zijn vrijwel oneindig!

Geïnteresseerd in een adviesgesprek bij ons in de showroom? Of liever een afspraak op locatie? Vul het contactformulier in of bel direct naar 06 52 544 531 om een afspraak te maken. We helpen u graag!

 

Contact opnemen

KOm direct in contact

0545 471359

Wansink’s Woninginrichting V.O.F

Bezoekersadres + showroom:
Hondevoort 1, 7152 BA Eibergen

Kvk: 08045879