Op maat en van hoge kwaliteit

Zonwering

Direct contact opnemen

0545 471359

Perfecte zonwering voor ieder weertype

Zonwering vind je in verschillende soorten en maten. Bij Wansink kan u er vanuit gaan dat advies gebaseerd is op uw wensen en verwachtingen. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Denk bijvoorbeeld aan markiezen, een knikarmscherm of screens. Ze hebben dezelfde functionaliteit maar verschillen in plek of grootte. Wansink kijkt graag met u mee om de perfecte zonwering te realiseren. Genieten van schaduw, daar werkt Wansink graag aan mee.

Markiezen
Markiezen staan bekend om hun bolle ronding aan de bovenkant van uw buitenramen. Door de verschillende mogelijkheden in stoffering zijn er vele designs mogelijk die bij de architectuur van iedere woning passen. Markiezen worden ook vaak gekozen door winkels.

Knikarmschermen
Een knikarmscherm is kenmerkend door de breedte die het scherm kan behalen. Een optimaal resultaat dus! Ook bij knikarmschermen is het mogelijk om verschillende stoffering te kiezen die past bij uw woning. Wansink helpt u graag met het adviseren van uw knikarmscherm!

Screens
Screens zijn een vaak gekozen zonwering. Ze staan bekend als een verticale zonwering met een glasvezeldoek, dat van boven naar beneden loopt in geleiders. Het systeem gaat vaak op in de architectuur van een woning waardoor screens erg onopvallend zijn. Wansink plaatst screens waarbij doorzichtigheid is gegarandeerd, daardoor bent u alsnog verzekerd van zicht naar buiten!

Geïnteresseerd in een adviesgesprek bij ons in de showroom? Of liever een afspraak op locatie? Vul het contactformulier in of bel direct naar 06 52 544 531 om een afspraak te maken. We helpen u graag!

 

Contact opnemen

KOm direct in contact

0545 471359

Wansink’s Woninginrichting V.O.F

Bezoekersadres + showroom:
Hondevoort 1, 7152 BA Eibergen

Kvk: 08045879