magnifiek voor ieder raamwerk

RAAMDECORATIE

Direct contact opnemen

0545 471359

Voor iedere inrichting

Raamdecoratie is een breed begrip. Wellicht bent u op zoek naar iets decoratiefs. Maar ook voor het verduisteren van uw ramen bent u bij Wansink Eibergen aan het juiste adres. Bent u specifiek op zoek naar gordijnen? Bekijk dan onze pagina Gordijnen voor specifiekere informatie.

Ons aanbod is breed en uiteraard van hoge kwaliteit. Denk bij raamdecoratie aan duettes, plissés, aluminium en houten jaloezieën, rolgordijnen, lamellen en multishades. Maar ook voor horren op maat helpen we u bij Wansink Eibergen graag!

We verwelkomen u graag in onze showroom aan de Hondevoort 1, uiteraard met een kop koffie. We bezitten verschillende stalenboeken van de leveranciers waar we mee samen werken. Het is uiteraard mogelijk om deze mee naar huis te nemen en te kijken welke raamdecoratie het beste bij uw interieur past.

Toch liever zicht op het echte werk? In onze showroom hebben we verschillende producten en demo’s hangen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan maar kunt u ook het materiaal voelen en bekijken.

Geïnteresseerd in een adviesgesprek bij ons in de showroom? Of liever een afspraak op locatie? Vul het contactformulier in of bel direct naar 06 52 544 531 om een afspraak te maken. We helpen u graag!

 

Contact opnemen

KOm direct in contact

0545 471359

Wansink’s Woninginrichting V.O.F

Bezoekersadres + showroom:
Hondevoort 1, 7152 BA Eibergen

Kvk: 08045879