In alle soorten en maten

Vloeren

Direct contact opnemen

0545 471359

Een vloer die past

Bent u op zoek naar een passende vloer voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Wansink Eibergen aan het juiste adres. Of het nu gaat om PVC, vinyl, tapijt of marmoleum, we zijn u graag van dienst!

In onze showroom aan de Hondevoort 1 adviseren we u graag met het kiezen van de juiste vloer. Onze collectie staat bekend om de meest innovatieve uitvindingen en het breed scala aan mogelijkheden. Maar misschien wel het belangrijkste van alles: kwaliteit! We werken alleen samen met de beste leveranciers. Zo kunnen we de kwaliteitseis garanderen.

Bij Wansink Eibergen is het ook mogelijk om uw trap te laten bekleden. De mogelijkheden hierin zijn te alle tijden kwalitatief en innovatief. Bekijk de fotogalerij voor een impressie van verschillende afgeronde projecten. Staat uw wens er niet tussen? Geen probleem, de mogelijkheden zijn oneindig!

Geïnteresseerd in een adviesgesprek bij ons in de showroom? Of liever een afspraak op locatie? Vul het contactformulier in of bel direct naar 06 52 544 531 om een afspraak te maken. We helpen u graag!

 

Contact opnemen

KOm direct in contact

0545 471359

Wansink’s Woninginrichting V.O.F

Bezoekersadres + showroom:
Hondevoort 1, 7152 BA Eibergen

Kvk: 08045879